15 mei 2023

Rondleiding warmtenet Gildenwijk

De aanleg van het warmtenet in de Gildenwijk verloopt voorspoedig. Er is het afgelopen jaar en de afgelopen maanden veel gebeurd. De hoofdleiding ligt in de grond. In mei is HVC gestart met de voorbereidingen voor de bouw van het duurzame warmtestation en we sluiten al zeker 511 woningen aan.

Foto van de uitnodiging voor de rondleiding

Rondleiding 13 juni

Gemeente Gorinchem, Poort6 en HVC willen u graag informeren over alle ontwikkelingen en een kijkje op ‘locatie’ laten nemen. Daarom bieden we inwoners die interesse hebben in het warmtenet een rondleiding aan. We vertellen u tijdens de rondleiding door de wijk graag meer over het warmtenet: denk aan de planning en stand van zaken, de techniek achter het warmtenet en het nieuwe warmtestation. We lopen ook meteen langs een aantal projecten waar we mee bezig zijn. 

Aanmelden

Heeft u interesse in een rondleiding op dinsdag 13 juni van 18.00 tot 20.00 uur meld u dan vóór 1 juni aan. Voor een hapje en drankje tijdens de rondleiding wordt gezorgd. U kunt een e-mail sturen naar duurzaam@gorinchem.nl of bel naar 140183 en geef u op.
Na aanmelding ontvangt u de startlocatie en eventuele andere praktische informatie.

Graag tot ziens op 13 juni!