6 juli 2021

Informatiebijeenkomst warmtenet Gildenwijk

In februari 2021 is de gemeenteraad akkoord gegaan met de komst van een warmtenet in de Gildenwijk. Gemeente Gorinchem, woningcorporatie Poort6 en duurzaam energie- en afvalbedrijf HVC willen inwoners van de Gildenwijk graag informeren over wat er de komende jaren gaat gebeuren in de wijk. Op dinsdagavond 13 juli 2021 organiseren we van 20.00 tot 21.30 uur een online informatiebijeenkomst. Woont u in de Gildenwijk, dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen. U krijgt dan meer informatie over het warmtenet. Ook kunt u tijdens de bijeenkomst vragen stellen. 

Luchtfoto van de Gildenwijk in Gorinchem door fotograaf Erno Wientjes

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van gemeente Gorinchem: www.gorinchem.nl/aardgasvrij-gildenwijk Na aanmelding ontvangt u op een later moment de link om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Informatiebord

Op vrijdagmiddag 16 juli 2021 wordt in aanwezigheid van vertegenwoordigers van betrokken partijen en vertegenwoordigers van bewonerscommissies van Poort6 een informatiebord onthuld. Dit bord wordt geplaatst op het grasveld op de hoek Gildenweg/Vroedschapsstraat. Op het bord is de beoogde route van het warmtenet afgebeeld met foto’s van de gebouwen die Poort6 in de eerste fase van het project, na instemming van haar huurders, wil gaan aansluiten.